Per què somio coses lletges?

Un altre conte que han escoltat atentament els alumnes de primer durant la tutoria d’aquesta setmana ha sigut aquest.

És un conte molt profitós per a situacions molt diverses, tot i que no té una relació directa amb el títol, ja que es basa més amb l’emoció que no pas el fet que sigui un tipus de somni concret.

La tutora els ha mostrat l’índex. Allà on apareixen un seguit de frases i la pàgina corresponent per a fer-ne la lectura.

L’índex estava ple de temes interessants i diferents per al conjunt de la primària.

La mestra  ha llegit uns quants i la Lucía, la Carla, la Laia i el Miguel, entre altres, han demanat poder escoltar un tema que afirmen compartir, “no em vull fer gran”.

La mestra ha llegit que els infants, els adolescents i també els adults, de vegades, hi ha moments en els que ens fa mandra, por o senzillament com no sabem què passarà, no volem canviar les coses.

No obstant, créixer és inevitable i també molt positiu.  La vida ens permet viure moltes situacions ( bones i dolentes). Totes les situacions ens ajuden a aprendre coses. Aquestes experiències ens permeten sentir-nos més forts, més valents, més segurs, conèixer el nostre entorn i controlar les situacions.

A mesura que ens fem grans tenim oportunitats de fer coses diferents i molt interessants.

Cal tenir paciència, disfrutar cada etapa i tenir el desig i la curiositat per descobrir coses noves que ens permetin ser més autònoms i independents.

 

IMG_20160401_183950~2

Anuncios

2 comentarios sobre “Per què somio coses lletges?

  1. Es un tema muy interesante que aprendan a tener conciencia del tiempo y se interesen por aprender cuanto más mejor para ir madurando y teniendo ilusión por hacer cosas cada vez más dificiles y así que sepan desembolverse en el futuro.

    Me gusta

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s